A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Új, hiánypótló termékünk az Enduraid.

Az i:am és a MINUS együttműködésében létrejött egy mobilapplikáció, amely a versenyzőknek segít a legoptimálisabb frissítési protokoll kialakításában az aktuális verseny kihívásaihoz igazodva.

1c0df6d6-8593-4d90-8f53-a9a5644c42e1

Régóta dolgozunk rajta egy remek csapattal, hogy a frissítés tervezésének terhe lekerüljön a vállatokról. Az applikáció amivel kézhez kapod az adott verseny frissítési tervét pár napon belül elérhető.

Mivel működik a szervezted? Milyen üzemanyagok segítenek eljutni a célvonalig? Mikor, milyen mennyiségben és összetételben kell pótolnod ezeket a verseny során? A siker múlhat rajta.

Tudod, hogy létezik túlhidratálás? Tudod, mi a nátrium deficit? Mindezekről olvashatsz a gyakori kérdések menüpont alatt az Enduraid honlapján.

Az applikáció hamarosan, még a Keszthely Triatlon előtt, letölthető.
Addig is, látogass el az Enduraid honlapjára és olvasd el Gábor 5 részes frissítési kisokosát.

Te a versennyel foglalkozz a frissítést bízd az Enduraid-re!

i:am/szeretem az életem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Görgőzünk, Ti is?

A napokban – cyber-térben végzett – bringaedzés margójára egy kis matematikával fűszerezett élettan, azaz a 6 db elfogyasztott sótabletta igaz története: Be kell vallanom, hogy

Hogyan mobilizáljuk zsírraktárainkat?

Az állóképességi sportolók szervezete elsősorban zsírból nyeri az energiát. Te is, én is meglehetősen kevés időt töltünk a pulzusértékek alapján anaerob zónának nevezett intenzitástartományban, amikor

Kedves Vásárlónk!

A 03.12-én, 16 óra után leadott rendelések, szabadság miatt, 03.18-n kerülnek feldolgozásra tehát 03.19-20-án kerülnek kézbesítésre.
 
Köszönjük a megértést!
Örömteli sportolást kívánunk!