A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Új, hiánypótló termékünk az Enduraid.

Az i:am és a MINUS együttműködésében létrejött egy mobilapplikáció, amely a versenyzőknek segít a legoptimálisabb frissítési protokoll kialakításában az aktuális verseny kihívásaihoz igazodva.

1c0df6d6-8593-4d90-8f53-a9a5644c42e1

Régóta dolgozunk rajta egy remek csapattal, hogy a frissítés tervezésének terhe lekerüljön a vállatokról. Az applikáció amivel kézhez kapod az adott verseny frissítési tervét pár napon belül elérhető.

Mivel működik a szervezted? Milyen üzemanyagok segítenek eljutni a célvonalig? Mikor, milyen mennyiségben és összetételben kell pótolnod ezeket a verseny során? A siker múlhat rajta.

Tudod, hogy létezik túlhidratálás? Tudod, mi a nátrium deficit? Mindezekről olvashatsz a gyakori kérdések menüpont alatt az Enduraid honlapján.

Az applikáció hamarosan, még a Keszthely Triatlon előtt, letölthető.
Addig is, látogass el az Enduraid honlapjára és olvasd el Gábor 5 részes frissítési kisokosát.

Te a versennyel foglalkozz a frissítést bízd az Enduraid-re!

i:am/szeretem az életem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő