A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Nyitó előadás

I:am nyitó előadás szept 14.én a Balatonman budapesti irodájában

Bizonyítványosztás

Vége az idei nyárnak, ami a legtöbb hazai triatlonistának az idei szezon végét is jelenti egyben. Szinte minden sporttársunk megkapta a felkészülési bizonyítványát a különböző versenyeken elért, vagy éppen el nem ért időeredmény és /vagy helyezés formájában.

Szakítsunk egy kis időt az objektív kiértékelésre is! A köve…tkező szezonra való felkészülés megkezdése előtt érdemes lenne megosztani egymással az idei edzéseken, versenyeken szerzett tapasztalatokat, és úgy neki vágni a következő szezonnak, hogy a felkészülés a tervezett erőpróbák valóban valamennyi kihívására korrekt választ adjon.

2013. szeptember 14-én tartunk egy triatlonszemináriumot, ahol meghívott versenyzők beszámolóit követően, megpróbáljuk együtt elemezni az idei szezon tanulságait és próbálunk megfejtést találni a leghatékonyabb felkészülés kihívására. Közösen garantáltan megalkotjuk a világcsúcsokhoz vezető edzések biztos receptjét, megtaláljuk a rák ellenszerét és megoldjuk végre a világbékét is, ezért mindenképpen számítunk MINDENKI megjelenésére!

A szeminárium nemcsak triatlonosoknak lesz hasznos, de bármely állóképességi versenyt teljesíteni kívánó sportoló számára útravalóval és útmutatóval szolgálhat! Előttünk áll még az idei futószezon nagy része! Az őszi félmaratonok, esetleg maratonok teljesítéséhez is biztosan kiválóan hasznosítható tanulságokkal szolgál a szeminárium.

Az előadás helyszíne: Maratonman futóbolt és frissítőpont Budapest, XIII. kerület Dráva utca 1-13. ( Amennyiben autóval érkezel őrzött parkolót találsz az üzlettel szemben 100 ft / óradíj ellenében )

Időpont : 2014 szeptember 14 . 14.00

Kérünk részvételi szándékodat mailben jelezd a balatonman1@gmail.com mail címen mert 50 főt tudunk fogadni.

Belépődíj nincs , viszont egy kávéra , capuccinóra a vendégünk vagy …

Jó egészséget, sérülésmentes felkészülést!

Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő