A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Beszélgetés a maraton előtt

Kedves első bálozó maratonisták és mindazok, akik ott fognak sorakozni a NAGY NAPON, a NAGY ESEMÉNY rajtvonala mögött!

Október 13-án délelőtt fél tízkor a Hősök teréről elrajtol Magyarország legnagyobb presztízsű tömegfutó-versenyének, a Spar Budapest Maratonnak a mezőnye!
Sokan először vágnak neki a klasszikus távnak, sokak már hőstetteik számát gyarapítják! Ha a lerövidíteni nem is tudjuk számotokra a 42.195 méteres távot, a teljesítését megkönnyíteni azonban megpróbálnánk!

Szeretettel várunk benneteket 2013. szeptember 28-án, szombaton délután két órakor a Maratonman Depo futóboltban  1138 Budapest, Népfürdő u. 1-13. egy kis taktikai, stratégiai megbeszélésre! Ha biztosítani szeretnéd ülőhelyed akkor kérlek jelentkezz be a balatonman1@gmail.com mail címen mivel az előadásra 50 főt tudunk fogadni .
Vendégünk két olyan amatőr futótársunk, akik nemrég teljesítették első maratonjukat, és azóta is halmozzák a hibátlan versenyeket töretlen fejlődéssel: Dr. Lehoczky Dávid és Séra Tamás meséli el a nagy nap előtti két hét leghatásosabb edzésmunkájának titkait, a formába kerülés fortélyait, valamint a legnagyobb verseny előtt és közben elkövethető hibák elkerülésének biztos receptjét! Az ő tapasztalataik egy kis kiegészítő élettani háttér magyarázattal szignifikánsan megkönnyíti a célba érkezéseteket!
Témák: Az utolsó két hét edzésmunkája, mentális felkészülés, verseny közbeni frissítés, megfelelő taktika kiválasztása, mit NE tégy ha biztosan célba akarsz érni !
Várunk szeretettel MINDEN jelenlegi és leendő MARATONISTÁT!

A beszélgetésről készült videó:
http://sporthirugynokseg.hu/2013/10/beszelgetes-a-maraton-elott/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Görgőzünk, Ti is?

A napokban – cyber-térben végzett – bringaedzés margójára egy kis matematikával fűszerezett élettan, azaz a 6 db elfogyasztott sótabletta igaz története: Be kell vallanom, hogy

Hogyan mobilizáljuk zsírraktárainkat?

Az állóképességi sportolók szervezete elsősorban zsírból nyeri az energiát. Te is, én is meglehetősen kevés időt töltünk a pulzusértékek alapján anaerob zónának nevezett intenzitástartományban, amikor