A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Beszélgetés a maraton előtt

Kedves első bálozó maratonisták és mindazok, akik ott fognak sorakozni a NAGY NAPON, a NAGY ESEMÉNY rajtvonala mögött!

Október 13-án délelőtt fél tízkor a Hősök teréről elrajtol Magyarország legnagyobb presztízsű tömegfutó-versenyének, a Spar Budapest Maratonnak a mezőnye!
Sokan először vágnak neki a klasszikus távnak, sokak már hőstetteik számát gyarapítják! Ha a lerövidíteni nem is tudjuk számotokra a 42.195 méteres távot, a teljesítését megkönnyíteni azonban megpróbálnánk!

Szeretettel várunk benneteket 2013. szeptember 28-án, szombaton délután két órakor a Maratonman Depo futóboltban  1138 Budapest, Népfürdő u. 1-13. egy kis taktikai, stratégiai megbeszélésre! Ha biztosítani szeretnéd ülőhelyed akkor kérlek jelentkezz be a balatonman1@gmail.com mail címen mivel az előadásra 50 főt tudunk fogadni .
Vendégünk két olyan amatőr futótársunk, akik nemrég teljesítették első maratonjukat, és azóta is halmozzák a hibátlan versenyeket töretlen fejlődéssel: Dr. Lehoczky Dávid és Séra Tamás meséli el a nagy nap előtti két hét leghatásosabb edzésmunkájának titkait, a formába kerülés fortélyait, valamint a legnagyobb verseny előtt és közben elkövethető hibák elkerülésének biztos receptjét! Az ő tapasztalataik egy kis kiegészítő élettani háttér magyarázattal szignifikánsan megkönnyíti a célba érkezéseteket!
Témák: Az utolsó két hét edzésmunkája, mentális felkészülés, verseny közbeni frissítés, megfelelő taktika kiválasztása, mit NE tégy ha biztosan célba akarsz érni !
Várunk szeretettel MINDEN jelenlegi és leendő MARATONISTÁT!

A beszélgetésről készült videó:
http://sporthirugynokseg.hu/2013/10/beszelgetes-a-maraton-elott/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő