A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Házi praktika vagy profi termék?

Melyiket válasszuk?

Az ásványi anyagok, – amelyeket nevezhetünk sóknak is – vizes oldatba kerülve ionokra esnek szét és így élik tovább életüket. Mivel az emberi test is egy vizes oldat, ezért a táplálkozás és frissítés során elfogyasztott sók (nemcsak a nátrium-klorid, azaz a konyhasó) a szervezetbe kerülve szabad ionokként, negatív töltésű anionokként és pozitív töltésű kationokként utaznak tovább a gyomron keresztül a vékonybél felé, ahol felszívódnak. A Na+ és a Kálium+ elsősorban aktívtranszporttal, míg a Ca++ és a Magnézium++ elsősorban passzív transzporttal. Az emésztőenzimekhez csak annyi közük van, hogy együtt utaznak a tápcsatorna vizes oldatában, ugyanis nem emésztjük az ásványi anyagokat.

Amint az előzőekben írtam az ásványi anyagok, az elektrolitok is – az energiát adó tápanyagokhoz és a vízhez hasonlóan – a vékonybélből szívódnak fel, ezért célszerű olyan frissítőt (sókészítményt és/vagy szénhidrát tartalmú frissítőt) választani, ami mielőbb el is jut oda. A gyomron történő gyors áthaladás és hatékony felszívódás alapfeltétele a megfelelő (ALACSONY!) ozmolalitás, azaz koncentráció. Az <i:am> termékek többéves tudományos kutatómunkával kiválasztott természetes alapanyagok felhasználásával, az élettan brutálisan kegyetlen törvényszerűségeinek figyelembevételével, a sportolók és fogyasztók egészsége iránti elkötelezettséggel és felelősséggel kifejlesztett frissítők. Nemzetközi akkreditációval rendelkező laboratórium által igazolt tulajdonságok támasztják alá hasznosságukat, egyúttal garantálják az elvárt pozitív élettani hatásukat. Nem utolsó sorban mi magunk és közvetlen családtagjaink, barátaink is ezeket a termékeket használjuk/használják napi rendszerességgel. Az <i:am> termékek a legújabb tudományos kutatások eredményei által alátámasztott mennyiségben és arányban tartalmazzák a magas szintű sportteljesítményhez szükséges összes komponenst, NEM TÖBBET és NEM IS KEVESEBBET juttatva a szervezetbe, annál mint, amire a sportolónak VALÓBAN SZÜKSÉGE VAN. Tűpontosan, precízen adagolhatóak és biztosak vagyunk benne, és ti is biztosak lehettek abban, hogy villámgyorsan bejutnak az emberi szervezetbe és eljutnak oda, ahol élettani hatásukat ki kell fejteniük. Abban is egészen biztosak vagyunk, hogy termékeink – az adagolási utasítások és ajánlásaink betartásával – mind a versenyek és edzések során, mind pedig a hétköznapi életben táplálékiegészítőként használva mind rövid, mind hosszú távon az egészséget szolgálják, az egészséges életmódot támogatják.

Talán ennyivel vagyunk többek, mint a házilag összeállított frissítők. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő