A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Hello Ősz!

Talán a legkedvesebb évszak futás szempontjából az ősz. Az ember a nyári forróságban összeszedett formáját végre megfelelő hőmérsékletben tudja kiélvezni. Az őszi futóversenyek ezért is oly népszerűek és ezért is születhetnek nagy egyéni csúcsok. Friss a levegő, még sokszor süt a nap, de már nem úgy, hogy szakad rólunk a víz és porzik a szánk. Lekerül a hőség terhe a vállunkról, megindulnak a lábaink ezért talán ilyenkor annyit érdemes csak mondani, hogy ÉLVEZD és arasd le a fáradtságos munkád gyümölcsét vagy éppen MOST tűzz ki egy célt és indulj el!

ősz

A hirtelen hőmérsékletesés, ami a szeptember jellemzője a futóruházat átgondolására sarkallhat mindenkit. Figyeljünk rá, hogy ha például munkából megyünk futni, akkor este öt, hat, hét óra környékén már lehet, hogy szükség van egy vékony hosszú ujjú felsőre ezért reggel az induláskor ne csak egy rövid pólót és futónadrágot dobjunk be a táskába. Hosszú alsó szeptemberben még ritkán kell, de 15 fok alatt már az is növelheti a komfort érzetet. Futás közben akár már az eső is eleredhet, amely ellen jó védekezés egy baseball sapka.

Az elkövetkezendő pár hetet használjuk ki, mert legközelebb tavasszal érezhetjük magunkat ilyen jól futás közben (kevés ruha, megfelelő hőmérséklet).

iam#szeretemazéletem

SportingSmart#Doitright

Spuri#SC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő