A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Ironman szeminárium

Kedves Barátaink, Sporttársaink!

Egyre több megkeresés érkezik hozzánk, hogy beszéljük át a hosszú távú versenyek frissítési elveit és gyakorlatát együtt, illetve felkészülési tanácsokért is egyre többen fordultok hozzánk!

Ezt mindenekelőtt nagyon köszönjük, a bizalmatok igazán megtisztelő!

Azt gondoltuk, hogy sok egyéni beszélgetés helyett tartanánk egy „szemináriumot”, ahol egy nagyon rövid felvezető után, vagy akár anélkül a felkészüléssel, edzésekkel, verseny közbeni frissítéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdéseiteket válaszolnánk meg. Ezt egyrészt az indokolja, hogy az általatok személyesen feltett kérdések nagyon hasonlóak, másrészt talán az is nagyon hasznos lenne, ha megtudnátok, hogy mások mire is kíváncsiak: hátha aznap esetleg Te elfelejtenéd megkérdezni azt, ami mást érdekel!
Várunk benneteket szeretettel a 2013. május 15-én este 8-kor a szokott helyen a Szent Margit Gimnáziumban (1114 Budapest, Villányi út 5-7.). Az sem gond, ha késel, gyere, ha van kérdésed!

Üdvözlettel:

Meli & Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Görgőzünk, Ti is?

A napokban – cyber-térben végzett – bringaedzés margójára egy kis matematikával fűszerezett élettan, azaz a 6 db elfogyasztott sótabletta igaz története: Be kell vallanom, hogy

Hogyan mobilizáljuk zsírraktárainkat?

Az állóképességi sportolók szervezete elsősorban zsírból nyeri az energiát. Te is, én is meglehetősen kevés időt töltünk a pulzusértékek alapján anaerob zónának nevezett intenzitástartományban, amikor

Kedves Vásárlónk!

A 03.12-én, 16 óra után leadott rendelések, szabadság miatt, 03.18-n kerülnek feldolgozásra tehát 03.19-20-án kerülnek kézbesítésre.
 
Köszönjük a megértést!
Örömteli sportolást kívánunk!