A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Ironman szeminárium

Kedves Barátaink, Sporttársaink!

Egyre több megkeresés érkezik hozzánk, hogy beszéljük át a hosszú távú versenyek frissítési elveit és gyakorlatát együtt, illetve felkészülési tanácsokért is egyre többen fordultok hozzánk!

Ezt mindenekelőtt nagyon köszönjük, a bizalmatok igazán megtisztelő!

Azt gondoltuk, hogy sok egyéni beszélgetés helyett tartanánk egy „szemináriumot”, ahol egy nagyon rövid felvezető után, vagy akár anélkül a felkészüléssel, edzésekkel, verseny közbeni frissítéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdéseiteket válaszolnánk meg. Ezt egyrészt az indokolja, hogy az általatok személyesen feltett kérdések nagyon hasonlóak, másrészt talán az is nagyon hasznos lenne, ha megtudnátok, hogy mások mire is kíváncsiak: hátha aznap esetleg Te elfelejtenéd megkérdezni azt, ami mást érdekel!
Várunk benneteket szeretettel a 2013. május 15-én este 8-kor a szokott helyen a Szent Margit Gimnáziumban (1114 Budapest, Villányi út 5-7.). Az sem gond, ha késel, gyere, ha van kérdésed!

Üdvözlettel:

Meli & Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.

A varázslat neve frissítés 3. rész:

Az üzemanyagok A hosszú távú állóképességi versenyek teljesítése és a teljesítéshez kapcsolódó érzések, a szenvedés foka azon múlik, hogy fenn tudjuk-e tartani az aerob energiatermelő