A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Az egészség iránti szenvedéllyel, elkötelezettséggel, felelősséggel

Sunlight in the green forest, spring time

Kedves Sportoló,

Az i:am/szeretem az életem az Enduraid frissítéstervező mobilapplikációval összefogásban szeretne neked segíteni abban, hogy megismerd és megértsd azt a csodálatos lényt, aki a leghűségesebb, legelkötelezettebb, legszórakoztatóbb barátod lehet hosszú és boldog életed során, a saját testedet.

Az emberek természetes vágya az egészség megőrzése. Szeretnénk megmutatni, hogy e „cél” eléréshez a tudáson keresztül szórakoztató, rendkívül hatékony és olcsó út vezet. Sportolóként célunk lehet az egészségmegőrzés, a sportos külső de sokaknak akár a szervezet fizikai határaink feszegetése is. Az <i:am> termékek mindhárom célkitűzést támogatják, alaposan átgondolt, kipróbált, megvizsgált és a lehető legjobb alapanyagokból készült összetételüknek köszönhetően.

 

Az <i:am> termékek Kindl Gábor  a hazai sportfrissítés és sporttáplálkozás elismert szakemberének „gyermekei” minden egyes termék az ő általa javasolt tápanyagösszetétellel rendelkezik. Hisszük, hogy az egészség nem más, mint egy hosszú távra szóló, elkötelezett barátság a tested és a lelked között. A barát megismerése, megértése és szeretete a barátság feltétele.

Sikerekben és örömökben gazdag sportolást kíván az <i:am> és az Enduraid csapata!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bejegyzés megosztása:

Trendi bejegyzések

A legolvasottabbak

Hogyan mobilizáljuk zsírraktárainkat?

Az állóképességi sportolók szervezete elsősorban zsírból nyeri az energiát. Te is, én is meglehetősen kevés időt töltünk a pulzusértékek alapján anaerob zónának nevezett intenzitástartományban, amikor

Esettanulmány-Triatlon frissítés

„Balatonmanen specialt csináltam, 8:34es idővel. Aki nem emlékszik – veszettül meleg volt. Bringa alatt kb 10 liter folyadékot ittam, futáson már semmit. Nutrend féle anticramp

Esettanulmány Mátra túra 50km

Eset/Kérdés „Üdvözletem, szeretnék kérdezni mert nem igazán tudom hová tenni, ami történt, nyilván elrontottam a frissítést, csak nem tudom, hogy hol. Leírnám az egész sztorit.