A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Nagyon örülök, hogy megismertem ezt a termékcsaládot, azóta csak ezt használom! 6 órás futást teljesítettem, citromos ízesítésü energy drink volt a frissítés, enduraid app tervezte, nagyon jól működött minden! Hatalmas erőt éreztem végig, semmi eléhezés nem volt, gyomrom rendben volt! Csak felsőfokon lehet a termékről beszélni! Ezentúl is csak ezt használom!
Brindus Lajos
200km görgő...Nos, ennyire könnyű 200-asom még soha nem volt! Pontosabban az első 30-40km döcögős volt, aztán bemelegedtem, igazából a második felét, 100-tól élveztem nagyon. 188km-nél még egy komolyabb sprinthez is volt tartalékom. Holtpont egyáltalán nem volt, a gyomrom egyszer sem kordult meg, eléhezésnek vagy kiszáradásnak nyoma sem volt. A tekerés után nem volt semmi izomláz, semmi görcs, nagyjából úgy éreztem magam mint egy átlagosnál kicsit keményebb, de sokkal rövidebb edzés után. Biztos hogy ezután (is) főszerepet kap a frissítési terveimben az i:am ISO és sótabletta kombináció.
Takács Gábor "Taki"
Az i:am meggyes isoital és a sótabik hathatós segítségével feltekertem a Teidére, ami nekem előzetesen óriási kihívás, utólag hatalmas élmény lett. Nagyon nehéz volt, de a frissítéssel minden nagyon jól alakult! Köszi nektek!
István
Amikor elkezdtem ismerkedni a triatlonnal óriási szerencsém volt, hogy a kezembe került egy doboz i:am sótabletta. Annyira bevált, hogy később kipróbáltam az izotóniás italporokat, amik szintén nem okoztak soha csalódást. Javaslom mindenkinek!
Csatordai Gergely
A Trópusi gyümölcs ízű “csodáról” szeretnék írni pár szót. Már nagyon vártam,hogy legyen 1adagos kiszerelés az új ízből. Aktuális rendelésem ki is egészítettem 2 tasak Trópusi gyümi ízű italporral. Elkészítés a már jól megszokott 500ml víz 1 tasak tartalma beleönt felráz és kb. kész is gyorsan oldódik, csomómentes pont olyan amilyenek lennie kell. Indulás előtt 5 percel kóstoltam hát engem levett a lábamról elsőre. Furcsa először egy német mondat jutott eszembe: Es war eine Geschmacksorgie De tényleg első slukkra egy gyerekkori mangó-ízű üdítőitalra hajazott pár másodperc múlva már valahol a Turbó rágó és a Donáld rágó közti ízre emlékeztet . A hatás természetesen a megszokott stabil energia szint a bringázás elejétől a végéig. Nagyon szépen köszönöm, hogy egy újjabb alternatívát kaptam a minőségi sport közbeni frissítés palettájára.
Kovács Balázs
“Kedves Melinda és Gábor! Tegnap Tiszafüreden lefutottam az egyéni 65 km-es távot, 7:36 perc alatt. A frissítést az enduraid-del terveztem meg, ami 3 liter mineral drinket, 1,5 liter vizet “írt elő”. Mivel nem volt kánikula, sótabletta nem is kellett. A biciklis kísérőm 20 percenként adta a kezembe az előírt innivalót. A folyadék mellett 3 banán volt amit megettem a 65 km alatt. A frissítés tökéletesen működött, nem fogyott ez az erőm a végére sem, tudtam tartani az eltervezett tempót is. Pontosan úgy sikerült a futás, ahogyan elterveztem. Ma, a verseny után, nincs izomláz, fáradság. Hálásan köszönöm nektek ezeket a szuper termékeket és frissítés tervezést, azt gondolom ez volt az egyik kulcsa a sikeres teljesítésnek!
Zakar Eszter
egyéni UTT teljesítő
Sziasztok! Sokadszorra válik be a hosszú távokon is a kizárólag folyékony frissítés – tegnap 7 óra hosszú futóedzésem volt, az enduraid app által javasolt időközönként és mennyiségben ittam az mineral drinket, és ettem a sótabitokat. Tavaly a Füredi 12 órás futasomat mentette meg az italporotok (55 km körül kellett gyomor problémák miatt frissítést váltanom – végül 110 km lett a vége, és evvel nyerni tudtam), idén márciusban Fél BSzM-et futottam kizárólag evvel, és júliusban edzésen futottam 6 órás pb-t, szintén csak folyékony frissítést használva. Októberben UB egyéni, a frissítést ott is “rátok” alapozom. Ja, és muszáj megemlítenem, hogy Gábor előadásai tettek rendet a fejemben, minden állóképességi sportolónak “kötelezővé” tenném meghallgatni/megnézni, szerintem sokkal kevesebb bokorba rohangáló futó lenne a versenyeken. Nagyon köszi, hogy vagytok és van ez a termék, hiánypótló volt nagyon!
Földi Zsuzsa
A terméket használva tapasztalataim a következők. Az italnak nagyon jó az íze. Mindkét ízt kipróbáltam, nagyon jó hogy nem túl intenzív, órákon keresztül is iható. Az sem zavaró, ha időközben a kulacsban kicsit felmelegszik. Nincs mellékíze, vagy kellemetlen utóíze. Nem színezi el a szilikon kulacsot. A tasakos kiszerelés nagyon jól használható, picit talán nagy a mérete. A tasak nem ázik el, még útközben is könnyen fel lehet tépni és már mehet is a kulacsba, már csak a vizet kell ráengedni a frissítőponton. Ha van kísérő, lehet előre porciózni simítózáras tasakba is, persze olcsóbb, de azt egyedül sztem macerásabb használni. Nagyon könnyen oldódik. Nagyon tetszik, hogy nincs túlgondolva, van az ital 2 illetve most már 3 ízben, illetve ha melegebb van, van hozzá sótabi. Tök elég. Nem volt mélypont, eléhezés, még az alacsonyabb szénhidrát bevitel ellenére sem. Semmilyen emésztési probléma nem jelentkezett, ami nálam nagyon ritka. Nagyon jó volt, hogy az ital már a sóbevitelről is gondoskodik, csak két sótablettát kellett hozzá bevennem.
Csík Tamás
Régen voltam versenyen, de most hétvégén végre, újra! Korinthosz 81km. Most is i-am -mel. Egy stabil, szuper felkészülési futás lett. 7. helyen végeztem a 62 női indulóból. Megfutottam a legjobb időmet is, bár ez most egyáltalán nem volt cél. Sokadszorra is csak ismételni tudom magam, KÖSZÖNÖM!”
A frissítés:
“Csak i-am-mel, én már semmi mással nem próbálkozom és nem is keverem. 3 frissítőpontonként (15-20km) küldtem előre 2×0,5l -et, ezzel mentem végig. Így összesen 3-szor kellett megállnom magamhoz venni a frissítést, meg persze már 2×0,5l-rel rajtoltam. Mivel éjjel 11h-kor volt a rajt és kellemes 17-18fokban futottunk végig, így elég is volt, nem voltam mellette szomjas. Colát ittam valahol 65-70 km környékén egyszer, ennyi plusz volt. Eszegetni meg egyáltalán semmit.”
Hallgató-Csík Ivett
Privát Ultrabalaton T+6 nap…hosszú évek tévútjai és zsákutcái után idénre végre összeállt a tökéletes frissítésem, aminek két legfontosabb eleme közül az egyik az I:am izotóniás pora…a legtöbb izótól az első korty után öklendezek, de az eddigi legjobb sem működött 6-8 óránál tovább…ez az első ami a 29. órában is könnyedén lement, még melegben is, máskor ilyenkor már az izó gondolatától is sugárban hányok…tavaly év végén ültem bele egy ilyen bödönbe, most a Vörös Lidércen probáltam ki először élesben hosszú távon és az UB-n lettünk igazán jóban…ha valaki hozzám hasonlóan nem találja a jól működő izotóniás italport, annak ajánlom erősen hogy próbálja ki ezt!
Takács Krisztián Csipi
“Kedves Gábor! Meg szeretném köszönni,hogy a Polar Futótáborban végre olyan dolgot tanulhattam és halhattam tőled,mely a terepfutásaimat minőségileg és eredményben is helyre tette.A Mátra Trail M távja alatt (19km) csak a Mineral+energy drink italát használtam.Semmi zselé és egyéb cucc!Nem kellett vacakolnom a zselé bontogatással!Még frissítőponton sem ettem semmit!Tökéletesen működtem tőle!Gyomorprobléma,izomgörcs,fáradtság nélkül vettem az akadályt!Köszönöm,hogy létrehoztad ezt a terméket!!Végre megtaláltam a számomra tökéletes frissítő italt!”
Csuti Judit
Glutén- és tejallergiásként frissítést tervezni hat és fél órára, na neee! És nekem ne mondjátok meg, hogy egy falat szilárd kaja nélkül menni fog a hat és fél óra!” Így indultam neki életem első középtávú triatlon versenyének Tatán. Spinning edzőm javaslatára próbáltam ki a meggy ízű i:am italport. Kóstolót kaptam, egy próba koktélt mert már számtalanszor befürödtem a csodaszerekkel. Ételallergiásként alapban sem könnyű az élet. Az Enduraid alakalmazás segítségével összeállt a frissítési terv és valóban semmi más dolgom nem volt, mint úszni, bringázni és futni. Sem gőzök sem gázok, se csikarás se éhség. Egy csoda ez a koktél, talán az sem véletlen, hogy a regeneráció is pikk-pakk ment. Fogalmatok sincs, mit jelent ez olyan embereknek, akik állandóan az össszetevők apróbetűit böngészik az ilyen-olyan allergiáik miatt. És még akkor sem biztos, hogy nem okoz e keresztallergiát valami valamivel. Mondhatjátok, hogy nyomik vagyunk, de ezzel kell együtt élni néhányunknak… Valóban csodaszámba megy, ha valami ennyire klappol. Hálás vagyok az -ért! Hálás vagyok, hogy végre nem kellett különcnek érezni magam a táplálkozásom miatt, sőt büszkén vállalhattam, hogy én ilyen vagyok! “So am: I!” Köszönöm Nektek!
Bonyhádi Szilvia
“18 éve futok műkedvelő amatőrként. Másfél évvel ezelőtt elkezdtem próbálgatni a 15K-s, 21K-s, majd 30K-s longrun-okat. 30K-nál már állandó problémát jelentett, hogy dehidratálódtam, szédelegtem, pedig állóképesség még lett volna folytatni. koffeines sótablettával és Mineral+Energy itallal, az Enduraid által ajánlott ütemezésben, elsőre könnyedén túlmentem a 30-n, majd a végén sikerült belőle életem első maratonja! Köszönöm szépen!”
Gombás Áron
“Szeretném így írásban is megköszönni a munkátokat, amit az i:am termékekre fordítotok. Az idei nagyatádi teljes távú triatlon OB-t csak az i:am Energy Drink fogyasztásával, szilárd étel nélkül sikerült 10:22-es egyéni csúccsal teljesítenem. A verseny alatt nem volt semmilyen gyomor problémám, kiegyensúlyozottan tudtam teljesíteni a távot a nagy melegben is.”
Ozsvári Olivér
“Szeptemberben 100 km-en (futás ) csak i:am Energy Drinkkel mentem végig! Teljesen rendben voltam frissítés szempontjából! Gyomrom tökéletes volt!” Korábban: Női második hely a Pitztal Gletscher Marathonon! PB-vel! Megint hibátlanul vizsgázott az Enduraid és a sótabi nálam! Az új Race Pack nagyon jó!!! Kis vizet iszok rá és szétesik a számban! Nagyon kellemes meglepetés volt, mert nem tudom egyben lenyelni, mindig szétragom. Ez eddig nagy feladat volt !
Simon Edina
“Még a BalatonSzupermaraton előtt bukkantam rá a Facebookon az Enduraid frissítés tervezőtökre, ami első pillanattól megtetszett, azonnal ki is próbáltam a sótablettátokkal együtt és úgy működött, mint még soha egyetlen versenyemen sem! Már akkor is visszajeleztem nektek, hogy elképesztő dolgot hoztatok össze, amiért hihetetlen hálás vagyok!

Aztán jött az Ultrabalaton. Már a verseny hetében jártunk, amikor, követve benneteket, megláttam a I:am mineral+energy drink porotokat. Elolvasva Gábor ajánlóját, termékismertetőjét az oldalatokon, egy másodpercig sem hezitáltam tovább, irány a Spuri és beszereztem. Tudjuk, soha nem próbálunk új terméket, új cipőt stb. versenyen, pláne ekkora távon, de olyan hitelesek vagytok számomra, hogy egy lapra tettem fel mindent, és az Ultrabalatonomat a Ti frissítésetekre bíztam. Még csak meg sem kóstoltam előtte, mert nem volt kérdéses számomra, hogy csak jó lehet. A rajt előtti pillanatokban kortyoltam egy párat és máris elégtételt kaptam. Nem édes!!! Egy kellemesen visszafogott ízvilág, amitől nem kell félnem, hogy a 2. liter elfogyasztása után inkább ki, mint bekívánkozik, olyan émelyítő. Hát ez nem! A frissítés tervező “utasításait” követve ittam a 2dl-eket a teljes 221km-es távon végig, összesen közel 9l-t! Egyetlen gélre sem és semmi más táplálékkiegészítőre nem volt szükségem! (Egyik-másik frissítőállomáson persze bekaptam pár falat paradicsomot, banánt, vajas kenyeret, kekszet, egyszer ettem egy kis tésztát, hogy valami tartalom legyen a gyomromban, de ezen kívül semmit.) Az elejétől a végéig egyenletes, folyamatos, maximálisan kielégítő energiával, sóval és mindennel látott el, nem volt gyomorgörcs, nem volt hányinger, nem volt émelygés, nem volt gyengeség, és nem, hogy nem volt, de annyira jól ment végig a futás, pedig nem egy-két órán át tartott, hogy a dobogó 3. fokára léphettem vele! Boldogságom, hálám felétek szavakkal nem leírható.”
Hallgató-Csík Ivett
Ebben az évben próbáltam ki először az sótablettát (I:am/Szeretem az életem), ráadásul rögtön egy hosszútávú triatlon versenyen, az év talán legmelegebb napján. Kombinálva a frissítés tervező (Enduraid)tanácsaival sikerült életem legjobb eredményét elérnem, felülmúlni legbátrabb terveimet is. Lehet a jövőben még bátrabb leszek… Nekem tehát bevált! Köszönöm Enduraid, köszönöm Kindl Gabi!!
Józsa Gábor
Versenytáncosokkal foglalkozom, egy párosnak már én írom a frissítését. Több versenyen, edzésen lettek már rosszul, mert csak isznak, isznak (vizet). Egy latin elődöntő után jött le az egyik lány olyan érzéssel, hogy hiába próbálná nyomni a talajt, nem megy, nem is érzi már a lába végét. Sótabletta, evett normálisan, olyan szinten rendeződött, hogy azonnal felajánlott magánórát a fiamnak cserébe… mert teljesen ledöbbent. Én futó és triatlon edző vagyok, csak a fiam révén kerültem a versenytáncosok közelébe 5 éve, matekot korrepetálok nekik, ezért a tanítványaim valamilyen szinten. Amúgy van 10 táncos páros, most kompletten összerakjuk nekik a frissítést, rendelünk sótablettát, hipotóniás italt. Jövő szeptember vilagbajnokság nekik és Magyarországon lesz…
Nagy Zsoltné Farkas Mariann
Az elmúlt hétvégén teszteltem a meggyes ízesítésűt a Spártai Százason. Könnyű, gyorsan el lehet készíteni, az íze pedig mindig jó volt, még 90 km futás után is kellemes, iható. Benne van minden, amire szükségem volt. Nem volt eléhezés, izomgörcs, éhségérzet, szomjúság. Nálam jelesre vizsgázott! Örülök, hogy végre élesben is kipróbálhattam és tesztelhettem ezt a nagyszerű terméket! Köszönöm Melinda és Gábor a tanácsokat is!
Gelányi Attila

Kedves Vásárlónk!

A 03.12-én, 16 óra után leadott rendelések, szabadság miatt, 03.18-n kerülnek feldolgozásra tehát 03.19-20-án kerülnek kézbesítésre.
 
Köszönjük a megértést!
Örömteli sportolást kívánunk!