A 2021-ES LA VUELTA KÖZVETÍTÉS HIVATALOS TÁMOGATÓJA

Mineral Tabs+ sótabletta 20db

2.150 Ft

Az <i:am> Mineral Tabs+ sótabletta 20-as kiszerelésű bliszterezett “race pack” változatban is elérhető, az edzés és verseny közbeni kényelmes kezelhetőség érdekében.

 

A sejten belüli, és sejten kívüli folyadékterek ozmotikus egyensúlyát két ion biztosítja egyenlő arányban: a nátrium a sejten kívül, míg a kálium a sejten belül fordul elő. Az izzadságban a két ion viszont már nem egyenlő arányban található: a nátrium akár tízszerese is lehet a káliuménak! Ez az egyenlőtlenség szervezeten belüli ionegyensúly felborulásához vezet. Ez az egyensúlytalansági állapot sem az energiát adó tápanyagok, sem a víz, sem az információ áramlásának nem optimális. Egy 200 mg Nátrium tartalmú tabletta edzést közvetlenül megelőző majd edzés közben 20-30 percenkénti bevitele segít fenntartani az izzadás révén egyébként felboruló ionegyensúlyt.

Sótablettánk koffeines verziója  tablettánként 10mg koffeint tartalmaz, amely segít a fáradtság leküzdésében, a motiváció és a koncentráció terhelés közbeni fenntartásában. Különösen versenyzésre, a versenytávok a második felére ajánljuk. Óvatosan bántunk a koffeinnel, amely – megfelelő mértékben adagolva – kiváló és megengedett teljesítménynövelő.  Egy tabletta egy átlagos eszpresszó koffein tartalmának (50mg) 1/5-ét tartalmazza.

Röviden összefoglalva a sótabletta funkciója:

-szervezet folyadékterei egyensúlyának biztosítása = az energiát adó tápanyagok és elektrolitok gyors áramlása

-a szervezeten belüli anyagcsere (metabolikus) folyamatok hatékonyságának biztosítása

-a sejtek közötti információáramlás fenntartása = koncentráció, orientáció, motiváció fenntartása

 

Összetétel / db 

Nátrium: 200mg, Kálium: 43mg, Magnézium:15mg, Koffein:10mg

Vásárold meg most ezt a terméket, és szerezz 68 pontot!

További információk

Tömeg 40 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mineral Tabs+ sótabletta 20db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vásárlónk!

A 03.12-én, 16 óra után leadott rendelések, szabadság miatt, 03.18-n kerülnek feldolgozásra tehát 03.19-20-án kerülnek kézbesítésre.
 
Köszönjük a megértést!
Örömteli sportolást kívánunk!